Autobedrijf Van Hoepen werkt samen met Dynamic Lease.  Dynamic Lease is een flexibele, dynamische leasemaatschappij die voor autobedrijven door heel Nederland de leaseactiviteiten verzorgd. Voor meer informatie over Dynamic Lease bezoekt u hun website:

www.dynamiclease.nl

Wij bieden de volgende vormen van leasing aan:

FULL OPERATIONAL LEASE

Bij deze leasevorm kunt u vooraf alle autokosten vooraf precies budgetteren en kunt u alle zorgen omtrent onderhoud en beheer volledig uit handen geven. Er wordt geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming want de auto komt op de balans van de leasemaatschappij te staan.
De belangrijkste kenmerken van full operational lease zijn:

Menu

Volvospecialist

Nieuwe Volvo’s

Occasions

Leasing

Contact


Autobedrijf van Hoepen

Bedrijvenpark Mortiere

Fagotweg 2F

4337 RC Middelburg


Tel 0118 635474

Fax 0118 628193

Email info@autobedrijfvanhoepen.nl


Openingstijden:

Ma-vr   07:30 - 12:15 uur en

           13:00 - 17:30 uur

Showroom ook open op:

Za        09.00 - 15.00 uur

Leasing mogelijkheden

Volvogarage van Hoepen Middelburg

FINANCIAL LEASE (Alleen zakelijk)

Is een lening/financiering voor het kopen van een auto. U bent economisch eigenaar van de auto en aan het einde van het contract wordt de auto uw juridisch eigendom.

De belangrijkste kenmerken van financial lease zijn:


SHORTLEASE

De naam zegt het al. Bij deze leasevorm zijn korte looptijden mogelijk. Bent u bijvoorbeeld een startende ondernemer of heeft u een nieuwe medewerker aangenomen en wilt u zich niet voor een langere termijn verplichten dan kan shortlease een uitkomst bieden.

De belangrijkste kenmerken van shortlease zijn:


OCCASION LEASE

Bij deze leasevorm bieden wij jong gebruikte auto’s aan die op voorraad staan. Bij deze auto’s heeft u de keuze uit de leasevormen full operational lease, shortlease en financial lease. Uiteraard zijn deze auto’s technisch en optisch in perfecte staat. Een volledig aanbod van onze gebruikte auto’s vindt u onder de voorraad gebruikt.
De belangrijkste kenmerken van occasionlease zijn:


PRIVATE LEASE

Wij kunnen u ook een private lease aanbieden, de voordelen van private lease zijn:

Afspraak maken

Maak direct een afspraak om de mogelijkheden van financial of operational lease te bespreken. Bel 0118-635 474 of stuur een e-mail naar info@autobedrijfvanhoepen.nl